Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Tågluffefiske. TIPS!?

Postad av David Dalqvist , 09 april 2013 · 1 707 visningar

Bifogad bild
HAJ!

Jag satt alldeles nyss och funderade över en sak. JA! Alldeles precis nu, KAN NI TÄNKA ER. Och jag tänkte såsom så här. Vill ni veta? Va? Inte? Jorå. Jag gillar, eller det är fel ord . jag ÄLSKAR att åka tåg. Långt bort. Dyrkar tågresan som sådan. Det är nästan för bra för att vara sant. Man sitter. Kraftansträningen som är att stå upp är inget man behöver tänka på. Sippar på en kaffe. Lyssnar på musik. Skulle man nu trots allt känna för att ställa sig upp, gå omkring. STRÄCKA PÅ BENEN. Ta en löprunda, svettas å ha sig så kan man det. Även om man då skulle bli överrumplad av tågvakterna och slagen i huvudet osv. Finns det ens tågvakter nu för tiden? Känns, åldrat. Nåja. Så jag tänkte att jag kunde kombinera denna, defekt av min personlig med fisket. Tågluffa mig genom Europa och fiska lite varstans där det ser bra ut. "Ser bra ut". Sikken amatörmässig formulering. Men det ger jag blanka fan i. Jaja. Så nu har jag gjort slag i saken! Norrlandsresan blir lidande utav detta. Nordnorge lockar fortfarande. Måste då lära mig flugfiske med tvåhand. Men hur svårt kan det vara? Man får ju använde sig utav bägge händerna. Hihähå.
30 dagar blir det. Hela Europa ligger öppet! Gött. Bra för bloggen också kom jag att tänka på. Om nu någon har någon pärla, något distrikt av ett land osv. som de vill tipsa om, lämna en kommentar och jag blir överlycklig.

So long!
Du kan ju alltid ta tåget upp till Älvängen och promenera 3 min så kan jag plocka upp dig för en dags fiske på exotiska Gota river.

Väl i båten kan jag berätta för dig som gillar tåg om en strapatsrik resa på transsibiriska jag gjorde för 12 år sedan. Vodka,kalshnikovs och stannande av hela tåget i 3 h samt en stor summa dollar i form av muta är lite av ingredienserna.

hackett sale
maj 29 2013 05:45
Tågluffefiske. TIPS!? - Sportfiskeforum <a href="http://www.daelnet.c...cal/hackett.cfm" title="hackett sale">hackett sale</a>

Detta inläggets trackbacks [ Trackback URL ]

nike ナイキ air force low från nike ナイキ air force low

Trackback på okt 25 2014 15:11

フォーマル 卒業式 入学式 学校行事 från フォーマル 卒業式 入学式 学校行事

Trackback på nov 08 2014 23:36

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg