Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Bra start

Postad av StampeLures , 17 februari 2014 · 3 064 visningar

Vintern blev inte så lång. Eller den pågår ju fortfarande men det går ju fint att fiska ändå. Tyvärr så har jag ingen båt i nuläget då den förra är såld och jag väntar på den nya. Min gamla Gipsy V430 var egentligen helt perfekt men eftersom båtar är ett stort intresse för mig så kände jag att det var dags att byta. Jag kan erkänna att det fanns en klump i magen när den nya ägaren kom och hämtade båten i lördags. Min nya båt blir en Alumacraft Escape 145 Tiller med en 40hk Honda från dom helt otroligt trevliga killarna på Westgear. Jag tror inte att jag behöver vara orolig för att det här ska bli bra.
Bifogad bild
Innan jag blev av med båten så hann jag med ett sista pass och det gick faktiskt hur bra som helst.
Jag hade dagen före mottagit lite prylar från Westinoch jag var ivrig att komma ut. Detta låter som ett säljtrick och det är jag medveten om men i dagens absolut första kast med det nya betet Mike The Pike så smackade det på en brutal fisk på 113cm och sanslösa 13,04 kilo. Ni får helt enkelt välja vad ni vill tro men jag var inte ensam i båten.
Bifogad bild
En liten kort film blev det också.

Ca en timma senare var det dags igen och då stannade vågen på 9,98kg. Och det på samma bete. En rätt sjyst start på året.
Bifogad bild
Nu väntar jag som sagt på den nya båten och den ska jag hämta om ett par veckor. Arbetet med mässbetena går också vidare men där har jag inget att visa än.
Simma lugnt/Stampe
Foto
Daniel Lindberg
feb 17 2014 19:46

Grymt!

Väntar till lokala fiskebutiken får in Mike The Pike verkar helt galen


Detta inläggets trackbacks [ Trackback URL ]

Det finns inga trackbacks för det här inlägget

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg

Senaste inläggen