Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll

ShitFishingFoto

Jag ser det töar + youtube "Fiske Med Andreas Holmström"

Postad av Daniel Lindberg , 06 februari 2014 - - - - - - · 2 125 visningar
shitfishing, pike, gädda och 1 fler...
Jag ser det töar + youtube "Fiske Med Andreas Holmström" Jag ser det töar, vågar man redan nu hoppas på att våren är på G eller är det för tidigt att ropa hej än?
Förra året höll vintern i sig till mitten av maj. Vilket kändes otroligt långt, vilket vi inte hoppas på iår.
I en vecka har termostaten nu visat grader över 0, man verkligen ser hur snön på baksidan sakta men smälter undan. Vilken känns riktigt härligt.
Även att veta det inte är så mycket fix på båten innan sjösättningen iår. För en gång skulle kanske jag är ute i tid? Ända som kanske skulle behövas är lite färg på pärlan, men det är ändå inget måste.

Igår kväll så satt jag och kollade igenom lite bilder får året som vart.
Så hittade jag ett film klipp från när jag var ute med Andreas Holmström här ute i Ockelbos sjöar.
Kvällen tillbringade jag med att klippa ihop och fixa lite med det så nu finns det även ute på nätet.

Enjoy!!


ShitFishing!!! Daniel Lindberg


Foto

2014 - Nytt år nya förutsättningar

Postad av Daniel Lindberg , 31 januari 2014 - - - - - - · 1 466 visningar
c&r, catchandrelease, pike, gädda och 2 fler...
2014 - Nytt år, nya förutsättningar. Förra året var väl inte det året jag vill minnas tillbaka allt för mycket på. Väldigt mycket har hänt på den privat sidan och fisket hamnade otroligt mycket i kläm.
Vilken även blir resultat att jag mår ännu sämre när jag inte får fiska.

Men allt har inte vart skit 2013, jag haft chansen lär känna väldigt mycket nya personer inom "fiske världen", fått nya möjligheter och chanser. Tack Tack!!!

Men nu blickar jag fram imot 2014 och allt ser ljust ut, väldigt ljust ut. Både på den privat sidan och fisket.
Har även blivit lite ändringar på blogg-sidan, jag har bestämt mig enbart blogg här på sportfiskeforum.se, jag känner jag inte har tiden riktigt att utveckla ShitFishing.se som jag hade hoppas på.

Bifogad bild

Som alla märker har vintern stark grepp om sjöarna. Så om kvällarna har jag spenderat med att gjort i ordning fiske-utrustningen redan nu, spunnit på ny lina på alla spöna, gått igenom betes-boxarna plockat undan lite drag som bara legat och tagit plats detta år. Så när isarna släpper är det bara ut och bända.
Även årets första beställning av nya drag har kommit hem till mig, i form av spinnerbaits får den otroligt duktigt betes byggaren Jacob "SF Lures" Fagerlund.

Bifogad bild

Går in på hans blogg för se fler bilder av hans kreationer på: http://sflures.wordpress.com/

Detta år ska enbart inte gå till att jaga det gröna guldet. Kommer även spendera en hel tid i Gävles vackra stadspark efter öring. Har även hört att det redan nu går att vada ut och fiska. Så om att blir som planerat så blir årets första spinnfiske pass redan nu nästa vecka.

ShitFishing!!! Daniel Lindberg

Sök i min blogg