Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

2014 - Nytt år nya förutsättningar

Postad av Daniel Lindberg , 31 januari 2014 · 1 477 visningar

c&r catchandrelease pike gädda spinnerbait shitfishing
2014 - Nytt år, nya förutsättningar. Förra året var väl inte det året jag vill minnas tillbaka allt för mycket på. Väldigt mycket har hänt på den privat sidan och fisket hamnade otroligt mycket i kläm.
Vilken även blir resultat att jag mår ännu sämre när jag inte får fiska.

Men allt har inte vart skit 2013, jag haft chansen lär känna väldigt mycket nya personer inom "fiske världen", fått nya möjligheter och chanser. Tack Tack!!!

Men nu blickar jag fram imot 2014 och allt ser ljust ut, väldigt ljust ut. Både på den privat sidan och fisket.
Har även blivit lite ändringar på blogg-sidan, jag har bestämt mig enbart blogg här på sportfiskeforum.se, jag känner jag inte har tiden riktigt att utveckla ShitFishing.se som jag hade hoppas på.

Bifogad bild

Som alla märker har vintern stark grepp om sjöarna. Så om kvällarna har jag spenderat med att gjort i ordning fiske-utrustningen redan nu, spunnit på ny lina på alla spöna, gått igenom betes-boxarna plockat undan lite drag som bara legat och tagit plats detta år. Så när isarna släpper är det bara ut och bända.
Även årets första beställning av nya drag har kommit hem till mig, i form av spinnerbaits får den otroligt duktigt betes byggaren Jacob "SF Lures" Fagerlund.

Bifogad bild

Går in på hans blogg för se fler bilder av hans kreationer på: http://sflures.wordpress.com/

Detta år ska enbart inte gå till att jaga det gröna guldet. Kommer även spendera en hel tid i Gävles vackra stadspark efter öring. Har även hört att det redan nu går att vada ut och fiska. Så om att blir som planerat så blir årets första spinnfiske pass redan nu nästa vecka.

ShitFishing!!! Daniel Lindberg

Detta inläggets trackbacks [ Trackback URL ]

Det finns inga trackbacks för det här inlägget

Sök i min blogg