Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Stor gädda, små gäddor, trägädda och en liten film.

Postad av Gustav Carlstedt , 25 maj 2013 · 2 804 visningar

gädda tävling jerkbait gopro hero 3 black edition västlandasjön Gädda sundänge spinnfiske
Stor gädda, små gäddor, trägädda och en liten film. På fredagskvällen var alla åtta grabbar på plats vid Västlandasjön ett par mil utanför Köping. Både humöret och vädret var på topp och vi avnjöt en god middag på bryggan och avslutade kvällen med en bastu och bad i sjön.

Bifogad bild

På lördagen var det tävlingsdags. Jag och Niclas var som vanligt skeppare i varsin båt och de andra killarna lottades in i båtarna. Västlandasjön är "min" sjö. Mitt hemmavatten där jag har fiskat i drygt 20 år och känner till varenda grynna och lekvik. Detta till trots har jag ändå alltid ekolodet påslaget och kastar ett öga på det med jämna mellanrum. Det är alltid intressant att utforska och att se hur temperatur och vattenstånd påverkar fisket.

Vinnare i årets individuella tävling blev Niclas Cebula med en gädda på 106 cm och ett säreget "hål" i huvudet. Lagtävlingen vanns som vanligt av min båt med så lite som fem landade fiskar, varav en abborre. Vinnarfisken drogs på en liten spinnare på exakt samma ställe som fjolårets vinnarfisk. Niclas får givetvis sitt namn för evigt inbränt i trägäddan.
Bifogad bild
Bifogad bild

Jag testade ju även min nya Gopro hero 3 black edition kamera i helgen. Detta med varierande framgång. Flera gånger lyckades jag få slut på batteri eller minneskort när det väl hettade till. Jag lyckades dock få till ett klipp där jag krokar en liten gädda på haspelspö och en liten reflexspinnare. Det bör ses i HD(tryck på det lilla kugghjulet längst ner i youtubefönstret och ändra till 1080) och jag ber så hemskt mycket om ursäkt både för svordomar och obotlig Köpingsdialekt :-P
Jag har väl inte blivit riktigt kompis med kameran än och förhoppningsvis blir det bättre!

Bifogad tummbild(er)

  • Bifogad bild


Detta inläggets trackbacks [ Trackback URL ]

BUY GoPro HERO4 SILVER AT AMAZON HERE från BUY GoPro HERO4 SILVER AT AMAZON HERE

Trackback på nov 16 2014 03:15

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg