Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll

moglipikeFoto

Karma13

Postad av Moglipike , 12 december 2013 - - - - - - · 1 866 visningar

Hej alla i kväll är jag riktigt glad dels för att jag gav bud på årets Karma13. Då undrar ni vad jag la bud på jo det blev inte mindre en heldag fiske tur med Claes Svartzonker. Men det var tuft det var 13 budgivningar men jag gav högsta buden på 7300:- då undrar ni kanske har jag blivit galen inte alls pengarna går till UNICEF så känns det super bra att pengarna går till något bra gå in läs på deras hemsida och kolla vad dom gör http://unicef.se.

Och sen får vi inte glöma killen bakom denna ide Micke Hedsén mer känd som CaesarLures grymt jobbat och alla ni som gav budgivning grymt jobbat.

Och ni som inte gav några bud får väl göra nästa år för detta är inte sista gången fler tåg går nästa år.

Det var allt jag hade säga denna gång
Skitfiske på er alla bröder & systrar där ute

/ Moglipike

Bifogad tummbild(er)

  • Bifogad bildFoto

GÄDDA GÄDDA GÄDDA PB PB PB

Postad av Moglipike , 25 augusti 2013 - - - - - - · 1 190 visningar

Hejsan

Först vill jag börja säga att i år har det varit det bästa sommar när det gäller fisket jämför med förra året så fick jag nio gäddor men i år ligger jag på 31 gäddor hittills mer kommer det bli.


Av dom 31 gäddorna så är 4 gäddor på 2,5 kg 3 kg 4 kg och 6 kg

och i sommar har jag nästan fiskat varje dag och mest på kvällarna.


Men i torsdags kväll hände det jag trodde inte skulle hända jag fick min PB

det börjar med att jag fiskar riktigt uselt jag tappar dom två första gäddorna visligen var det sniper sen fick jag en snipa sen åker vi till en vass stället som jag haft känsla att det det finns stora gäddor jag börjar kasta och på tredje kasten då sa det smack.


Bifogad bild


Det första jag ser stor plask i vattnet sen ser jag en stor gädd huvud som kommer upp från vatten ytan sen ser jag gäddan stora käft som har svalt mitt buster Jerk och jag säger högt PB PB PB sen försvinner ner i vattnet igen sen blev det liten fiske fight den vägde 6,18 kg 103 cm lågt sen drömde man om gäddan.


Det var allt jag hade berätta denna gång

skitfiske på er
Foto

Daiwa Interline spö & Daiwa Lexa rulle

Postad av Moglipike , 25 augusti 2013 - - - - - - · 2 109 visningar

Hejsan
Jag hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg för det har jag haft alla fall

Nu tänkte jag berätta lite vad jag tyckte om Daiwa spön & rullen för nu har jag fiskat med grejerna i en Vecka ca.

Bifogad bild

Och jag säger WOW WOW det är det bästa spö jag har jerk jag har fiskat med som jag tycker ni ska kolla närmare på borde test fiska med om ni är ute efter jerkspö. Då undrar ni varför man ska man välja Daiwa Interlinespön då ska jag berätta normalt en 7 fot har 6 eller 8 ringar men på Interline så har den inga ringa istället är det 64 stycken känslor punkter på spön det gör att man får ingen linbrott och trassel plus att spön blir lättare och du kastar lägre.

Bifogad bild

Sen Har vi Lexa rullen tyvärr måste jag säga att den är marknadens bästa rulle som jag har fiskat med då undrar ni vad är det som skiljer Lexa mot dom andra på marknaden det är många saker förutom att den har Utväxling: 6.3:1
Linkapacitet: 170m/0,35mm Vikt: 297g så är den riktigt kanon då menar jag kanon rulle.

Spolen på lexa är längre avstånd från linspridaren det gör att det inte blir lika snäv det gör att man kastar längre sen har du magnetiskt broms den gör så att du slipper dra åt mekaniska bromsen så mycket för om man drar mekaniska bromsen för mycket så blir det trögt att veva men med magnetiskt bromsen så slipper det bli trögt att veva plus den hjälper till att du inte får fågelbo i rullen men om du skulle få är det lite större öppning på spolen så du kan trassla ut fågelbon.

om ni vill veta mer kolla på denna länk på Busterdet var allt jag hade att säga denna gång
ha en trevlig höst fiske på er
skitfiske på er


Foto

Nya Fiske blogg

Postad av Moglipike , 18 augusti 2013 - - - - - - · 1 177 visningar

Hej välkomna

till min nya blogg moglipike.


Bifogad bild

Här kommer jag försöka fortsätta skriva lite om mitt favorit fiskade efter gädda

hittills har jag fått 17 gäddor i år det är 8 gäddor mer än föra året som blev bara 9 gäddor och den störta gädda i år är på 4,5 kg bilden (ovanför) och mer kommer det bli :-)


Bifogad bild Bifogad bild


I veckan var jag fixade till mina nya fiskerulle & fiskespö från Daiwa

det är två spön en haspelspö 8 fot och en jerkspö 7,3 fot det är en spö serie som heter Aird Interline spöna har inga spöringar som andra märke av spön. På Interline spön så går linan inne i spön det gör att du känner bättre av din bete och spön blir lättare som den inte inte har några spöringar sen skaffade jag en till lågprofilrulle Lexa 300 och sen Haspelrulle Aird.

Jag kommer att skriva mer om spöna och rullarna när jag har fiskat med dom. Så där nu har jag skrivit det jag vill skriva till nästa gång

Skitfiske på erSenaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg

0 användare läser

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar