--> -->

Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Ny Crewmedlem!

Postad av Fiskkonservator Lubbe , 14 juni 2013 · 1 693 visningar

Ny Crewmedlem! FKP-GEAR presenterar stolt och ödmjukt vårt senaste tillskott i "FKP-GEAR Crew", Fredrik Stenberg, eller "Schteinburgh" som jag gillar att kalla honom. Fredrik är en fantastisk abborrfiskare, öringfiskare, laxfiskare... ja en grym fiskare helt enkelt med många schyssta landade fångster.2007 vann han fiskejournalens drömresa med sin fantastiska öring på 7,3 kg från Vindelälven, artikelförfattare och har talang för många arter och typer av fiske. Ärligt talat så känner jag nog ingen i Sverige som fiskar så mycket som Fredrik.

Bifogad bild
Bifogad bild

Förutom att sprida ordet med häftiga fångster på vår utrustning, REKLAM, så agerar vi crewmedlemmar även som konsulter och testfiskare i ett fiskande gäng (även om en del av oss är spridda över landet) som hela tiden strävar efter förbättring i vårt egna fiske samt nya produktidéer.
För givetvis så finns det stor individuell kunskap på olika områden i vårt crew som vi själva tar lärdom av och utbyter mellan oss och som förhoppnings vis speglas utåt till de som vill lära sig mer. Tex i form av att dela med sig av taktiker i blogginlägg, film osv.Med oss ombord har vi sedan en tid tillbaka dessa eminenta
medmänniskor och fiskare, samtliga är båda delar kan jag tillägga:

Eric Hansen & Jimmie Toivonen www.piscatusfishing.se
Bifogad bild Bifogad bild
Dessa 2 besläktade fiskare har en ny båt ihop som du kan läsa en del om på Piscatus bloggen som innehåller intressanta uppdateringar om det mesta. Har varit vänner till fkp-gear sedan en tid tillbaka och alltid förbannat tråkiga att fiska med! Man får ALDRIG stora fiskar när man fiskar med dem ;) ...eller?


Tommy Suomela www.suomela.se
Bifogad bild
Suomela från Finland, känt för sina knivslagsmål och män som int' kan visa känslor... He he he..nej Tommy Suomela som driver sin framgångsrika blogg är en ypperlig fiskare och schysst snubbe. I hans välskrivna blogg hittar du en massa nyttigheter!

Fredrik Johansson www.fkpgear.com
Bifogad bild
Fredrik Johansson är min vapendragare i FKP-GEAR. Han har varit med sedan starten och hjälpt mig med att få ihop fiskemärket och är ofta den som håller i kameran när vi båda är ute och fiskar tillsammans.

Lubbe Pytel www.youtube.com/fiskkonservator
Bifogad bild
Och.. jag är ju jag. Läs mer på denna bloggen för att se mina strapatser.

Vi hälsar Fredrik Stenberg-Schteinburgh varmt välkommen i FKP-GEAR Crew!

Mvh / Fiskkonservator Lubbe
Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg