--> -->

Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Porta-Bote Film

Postad av Fiskkonservator Lubbe , 13 augusti 2013 · 2 236 visningar

Porta-Bote Film Jag har skrivit tidigare om båten jag använder från Porta-Bote. Och tänkte denna gången bjuda på en film.

Porta-Bote hittar ni på www.porta-bote.se och det är riktigt bra amerikanska ihopvikbara båtar. Jag har redan haft många trevliga stunder med min 14 fotare och ser fram emot de filmer som kommer att spelas in från den. Den fungerar över förväntan och personligen tycker den är väldigt prisvärd.
Det finns givetvis finns andra alternativ som passar till andas fiske. Det är väl som vanligt det man eventuellt möter som negativt hos vissa. "Man får en båt man kan slänga på biltaket för halva priset". Sant, men antingen är de mindre, ostabilare, väger mer och kan INTE vikas ihop. Bara den biten kräver en del av designen och tillverkningsprocessen som givetvis kostar och i mitt tycke är värt väldigt mycket i den praktiska betydelsen av "portabel båt". Kolla in båtarna på porta-bote.se eller hos någon av deras återförsäljare som är listade på hemsidan. Stor tumme upp från mig.

Bifogad bild
Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg