--> -->

Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

FILM A-Borrar 1.5

Postad av Fiskkonservator Lubbe , 18 oktober 2014 · 2 673 visningar

FILM A-Borrar 1.5 Efter lång tid och mycket arbete så är äntligen uppföljaren färdig till vad jag själv får kalla "succéfilmen" A-Borrar som plockat på sig över 65000 visningar vilket jag aldrig trodde den skulle få.

Efter "succén" med A-borrar så kändes det som att vi inte riktigt hade tid att kontra den med en A-borrar 2 riktigt än, en sådan film behöver ju såklart va 2 gånger bättre. Men något där mellan va tvunget att komma ut enligt mig och då fick det bli en liten förlängning av förra filmen, denna fick heta A-Borrar 1.5


Bifogad bild

Det har varit mycket förseningar med filmen, och en del utmaningar med att få rätt på bristfälligt ljud mm men nu är den här och det planeras redan inför A-borrar 2.

Bifogad bild

Jag skulle vilja passa på att tacka mina eminenta kameramän som gjort filmen möjlig. Ken Berglund den lokala fiskeförmågan, Marius Paxcow från Future Idiots som suttit mestadels i en stol hela dagarna, riktat kameran och druckit sprit. Fredrik Johansson min kollega samt Andreas Wikström, också en lokal byfåne.

En del av musiken i filmen kommer från just Future Idiots, som ni kan hitta på spotify, youtube, facebooketc etc skönt band som jag har äran att åka ut med på gig och agera fanbärare och coversångare. Introlåten i filmen gjordes av Crille min gamle kameraman och vapendragare i tidigare band, samt sång lagd av mig. En riktigt trevlig inspelningssession hade vi här på kontoret.

Hoppas filmen kan inspirera! Jag knyter inte tackel och tafsar fullt så detaljerat i denna filmen utan länkar de delarna till den gamla filmen. Youtube har dock lite problem med detta, men det finns utskrivet vilka tider i förra filmen det rör sig om. Samt länkar längst ner i detta blogginlägget.
www.fkpgear.com
www.facebook.com/fkpgear

Sportfiskemässan
www.sportfiskemassan.seFKP-GEAR JigLure JL3

Go-Nature www.go-nature.se

Porta-Bote

www.porta-bote.se

FKP-GEAR VibLure

Mer VibLure

Raymarine Dragonfly www.raymarine.se

Knyta tafs av Flourocarbon

Knyta Dropshot tackel

Knyta recoil dropshot tackel

Abu Garcia www.abugarcia.se
Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg