--> -->

Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

MÄSSFILM!

Postad av Fiskkonservator Lubbe , 31 mars 2016 · 2 589 visningar

MÄSSFILM! Sportfiskemässan som hölls i Älvsjö i år var nog den bästa mässan i alla våras liv! (hittills).

Jag hoppas alla som var där hade en fantastisk dag eller helg och fin bra med tips, inspiration och grejor inför fiskesäsongen! Var du inte där och mot förmodan missat min stora årliga mässfilm så rekommenderar jag att du kryper ner i soffan, plockar ihop något gott och hänger med mig i nästan 50min i den stora hallen i Älvsjö.

Men först... vi brukar alltid skrapa ihop en liten "inför-mässan" -film. Av det lite mindre seriösa slaget, precis så som sig bör! :)Jag ger er: Sportfiskemässan 2016! Enjoy!


Själv upplevde jag den tyvärr som den sämsta Sportfiskemässan hittills.

Går i samma gamla hjulspår med få riktiga nyheter och ungefär samma utställare år efter år.

Foto
Fiskkonservator Lubbe
mar 31 2016 12:53

Vi tycker nog olika där. Det fanns väldigt många nyheter på mässan, hos de flesta leverantörer och sportfiskemärken. Samt en del nya saker att hitta på. Att det är en grund av samma utställare (även om det fanns några nya i år) har såklart att göra med att vi faktiskt inte är så många aktörer i lilla Sverige som tex usa. Trots det så lyckas vi verkligen fylla en stor mässhall så det tycker jag vi får hylla och vara glada för att vi har just en så (i relation) liten men extremt dynamisk sportfiskebransch.

Ja, det ligger väl i betraktarens ögon men mässan är långt från de stora fortfarande.

Tråkigt att nyare saker på marknaden som BFT's abborrspön och Revo Toro Beast (exempelvis) släppts före mässan och inte under den.

Vi utrustningsintresserade hade tyckt det var kul om tillverkare/leverantörer höll lite på grejorna och lanserade dem med pompa och ståt under mässan.

 

Det har säkerligen sina nackdelar ekonomiskt och på annat vis en enkel, småländsk rullskruvare inte förstår sig på. ;)

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i min blogg