Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
* * * * * 1 rösta

Summering

Postad av Fiskeguide David Gross , 16 september 2013 · 1 685 visningar

abborre gädda havsöring sportfiske jerkbait fiskeguide
Summering Uppdateringarna har inte varit många. Full rulle med guidningarna och vid sidan om har jag arbetat hårt med att få klart min nya hemsida som nu äntligen är lanserad.

Kolla gärna in den www.grossguidar.se. Har ni någon synpunkt på något eller förslag på förbättringar så maila mig gärna dessa.

Här kommer en kort summering för året hittills.Gäddfisket har varit riktigt stabilt. Vi har ett snitt på 28 gäddor / tur sett över hela året hittills. Storlekarna har varit bra men den där riktiga toppen saknas fortfarande men det är nog bara en tidsfråga.

Vårfisket efter havsöring var fantastiskt bra. Många landade fiskar och mycket kontakter i princip varje tur.

Vårfisket efter gös var också riktigt bra. Även om jag mest hade halvdagar efter gös (många gillar att kombinera gös/gädda samma dag) så lyckades vi landa en hel del gösar. De dagar vi fiskade heldag har vi både metat och jiggat i kombination och det har varit det mest effektiva har det visat sig.

Abborrfisket i år har varit lika grymt som förra året. Grym snittvikt där de flesta ligger över 3-4hg och många över kilot. Anmärkningsvärt är att vi nu börjar få abborre på ställen som varit "döda" i många många år. Fisket är på uppgång och det glädjer en sportfiskare som mig.
Största abborren i min båt hittills i år vägde 1,28 kg men hade förutsättningar att kunna vägt bra mycket mer.

Det är några veckor kvar på abborrfisket och därefter drar havsöringsfisket och gäddfisket igång på allvar.

076-056 45 14
david@grossguidar.se
www.grossguidar.se

  • Mathias gillar dettaSnygg ny sajt, blev responsivt också. Lägg till ett telenummer i headern så blir det ännu bättre (eller "ring mig" funktion)

// Dave

Foto
Fiskeguide David Gross
sep 23 2013 09:02

Tack, responsiv var en avgörande säljpunkt till mig själv till varför jag ville göra om sidan :)

 

Ska se om jag kan få till en bra ring-mig-funktion

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna