Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto
- - - - -

Nya utmaningar!

Postad av Emma Bäcker , 07 april 2014 · 3 248 visningar

Nu är det en liten stund sedan jag skrev ett blogginlägg! Ber om ursäkt för att jag varit lite trög med detta, men i detta inlägget får ni svaret på varför hoppas jag :-).

I mitt nyårsinlägg (om fisket 2013 och planerna för det kommande året) kunde ni läsa om hur den normalt tok-resande Emma har bestämt sig för att ta det lite lugnare. Det stämmer fortfarande!

Det senaste halvåret har det nämligen varit lite väl mycket på tallriken och jag har blev tvungen till att stanna upp, tänka till och prioritera om lite.

Att ha ett drömjobb som 100% frilansare + få fiska världen runt är ju självklart fantastiskt och otroligt spännande/lärorikt! Men detta kan också köras på lite för fort och lite väl mycket, till och med så fort/mycket att utan att man inser det själv kan det börja stjäla den där riktiga lyckan från hela grejen.

Att också aldrig riktigt känna att man får "landa" eller spendera nog med tid med familj och vänner här hemma kan vara lite tufft.

Dessa påfrestningar led mig då till att göra om på min vardag!
Artiklar/sportfiskejournalism är något jag absolut kommer att fortsätta med, men då bara dom samarbetsparterna jag tycker är roliga och bekväma att arbeta med. En utav dessa är ju självklart Fiskejournalen och dom norska medierna! Samt några ute i Europa.
Så ni blir inte kvitt mig så lätt :wink:!
Bifogad bild

Men nu till den nyta utmaningen som jag valt att satsa på:
Som ni säkert har sett i svenska sportfiskemedier har den norska gigantiska sportfiskebutiken "Skittfiske" nu lanserats Sverige!
Denna butiken känner jag sedan flera år tillbaka; fantastiska människor, växande bedrift och många roliga utmaningar!
Så sedan ca 1 månad tillbaka är jag en del av Skittfiske.se; som en del av Skittfiskes "länk" till Sverige (eftersom jag är svensk). Detta kommer att bli otroligt spännande och givande, samtidigt som mina artiklar kommer att rulla på så gott som vanligt!
Detta beslutet gav mig otroligt mycket ro och lugn i kroppen samt att min "fiske"-vardag nu känns bubblande rolig!
Bifogad bild

Fiskesuget är tillbaka, så mycket mer än någonsin och som senast idag var jag tvungen att ge upp till den lokala dammen för att dra lite smågäddor, bara för att dämpa suget tillsammans men två, nyfunna fisketjejer här i Sandefjord :-)!
Bifogad bild
Gå gärna in på www.skittfiske.se och kolla in sortimentet ( vi arbetar hårt med att förbättra vår svenska sida!) och är det någonting ni lurar på eller om ni vill kontakta mig via skittfiske; skicka mig en epost på: eb@skittfiske.no

  • Norges fiskaren gillar dettaSenaste inläggen

Senaste kommentarerna