Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll

Nytt på SportfiskeforumNyheter


Nya fiskejournalen.se

apr 29 2015 21:03 | Mathias i Nyheter

Nu kan du som besöker fiskejournalen.se göra det – var du vill, när du vill och MED VAD DU VILL. Nya sajten är helt anpassad efter våra läsares och besökares behov och önskemål. Du kan nu enkelt läsa nyheter, tävla och registrera fångster direkt via din mobil och surfplatta.
Nu har den digitala delen av Fiskejournalen fått ett nytt ansikte som vi hoppas du som besöker oss kommer gilla. Fiskejournalen.se är nu helt mobilanpassad vilket öppnar upp friheten för dig som vill besöka oss när du är ute på fältet. Låt säga att du precis fångat en fin gädda som du vill registrera i 100-klubben – ta bilden, återutsätt fisken och registrera fisken direkt i din mobil. Enkelt!

Nya fiskejournalen bjuder även på fler överraskningar, ett till exempel är 100-klubben – Sveriges största gäddklubb. 100-klubben kommer nu aktivt drivas av vår välbekante medarbetare Nicka Hellenberg, givetvis i samråd med medlemmarnas önskemål. I 100-klubben kommer du som är medlem till exempel kunna köpa unika beten och fräcka kläder samt boka in dig på specialevent. Mer om nya 100-klubben kan du läsa HÄR(mer info kommer inom kort).
En till nyhet är nya ”anpassningen” på startsidans nyhetsflöde där du enkelt kan klicka i de nyhetskategorier som attraherar dig mest – är du helt enkelt mest intresserad av stora fiskar och prylar så kryssar du för dessa kategorier och trycker på uppdatera. Då listas enbart dessa nyheter för dig.
Även våra duktiga fiskebloggare har fått en bättre plattform med ökad flexibilitet där de enkelt kan blogga direkt från vattnet.
Vi hoppas att mobilanpassningen och de nya funktionerna samt den fräscha layouten kommer öka din surfupplevelse. Är det så att du stöter på problem eller har andra åsikter som kan vara nyttiga för oss på Fiskejournalen att veta – skicka ett mejl till mig på mathias.larsson@aller.se
Du kan nu enkelt läsa nyheter, tävla och registrera fångster direkt via din mobil och surfplatta.
Surfa in och kika du med - www.fiskejournalen.se
Skitfiske på er!
Mathias Larsson

Läs →    0 kommentarer    -----

Driftstörningar

apr 16 2015 16:45 | Mathias i Nyheter

Sportfiskeforum har dessvärre fått stå ut med lite tråkigheter de närmsta dagarna. Servern är nu helt utbytt till en modernare variant samt helt uppdaterad. Vi håller nu tummarna för att sidan ska fungera felfritt. Om ni stöter på trubbel - vänligen skicka ett PM till mig eller Max här på forumet.

Må gott!

Mathias

Läs →    0 kommentarer    -----

Fotoalbumet tillbaka

feb 14 2015 00:00 | Mathias i Nyheter

Nu kan alla ni som väntat på att dela med er av sköna fiskebilder vakna till. Efter ett sjujäkla arbete sitter nu alla bilder på plats där de ska, kopplat till rätt användare och tillsammans med eventuella kommentarer. När det bara för oss i administrationen att översätta allt till svenska.

TILL FOTOALBUMET

Mycket glädje!

Läs →    1 kommentarer    -----

Vinnarna i novelltävlingen är korade!

jan 23 2015 15:23 | Mathias i Nyheter

Nu har vi hittat tre berättelser som sticker ut lite i högen av alla tävlande. Tre berättelser som ger läsaren en lite bättre upplevelse på ett eller annat sätt. Grattis till vinnarna och stående ovationer och applåder till alla som deltagit i tävlingen.

HÄR kan ni läsa vilka som vunnit!

Läs →    1 kommentarer    -----

Designa Svartzonkers nya gäddvobbler!

jan 05 2015 12:47 | Mathias i Nyheter

Priser och ära står på spel! Tillsammans med Svartzonker och Abu drar vi igång en tävling där du kan bli designer av en egen gäddvobbler. Vi söker dig som vill färgsätta Svartzonkers nya superbete för gädda - jerkvobblern McMy Tail!
Läs mer om tävlingen samt ladda upp dina bidrag HÄR!

Läs →    5 kommentarer    -----    designtävling, abu, svartzonker och 1 fler...

Vinn fräcka prylar varje dag fram till jul!

dec 02 2014 11:02 | Mathias i Nyheter

Fiskejournalens populära julkalender är tillbaka och varje dag ända fram till jul har du chansen att vinna fräcka priser.
Tillsammans med Skittfiske passar Fiskejournalen åter igen på att sprida lite ljus över fiskesverige – från och med måndagen den 1 december ända fram till julafton tävlas det ut fina priser direkt från Skittfiskes julklappslager. Bakom luckorna döljer sig riktigt fina vinster som t.ex superfina flugspön, undervattenskameror, moderna fluglinor och värmande fiskekläder. I en av luckorna kan du till och med vinna ett kvalitetstält från Helsport med ett värde av hela 3785 kr. Tävlar gör du genom att svara på tävlingsfrågorna samt fylla i dina kontaktuppgifter vilket endast tar någon minut. Håll utkik här på fiskejournalen.se måndagen den 1 december.

Julkalendern hittar du HÄR!

Läs →    1 kommentarer    *****    prylar, fiskeprylar, julkalender och 1 fler...

Webbskribent till alltomflugfiske.se sökes!

nov 29 2014 13:12 | Mathias i Nyheter

Vi söker dig som älskar att skriva och har god koll på det mesta som händer inom flugfisket. Vi tror att du har har erfarenhet och intresse för dagens webb, sociala medier och tycker det är kul att nätverka med andra. Det viktiga är INTE att du är en duktig flugfiskare utan att du i huvudsak gillar att utrycka dig i text (och bild). Uppdraget är på frilansbasis med ett symboliskt arvode. Vi tror att du ser uppdraget som något roligt och utvecklande, där du har möjlighet att sammanföra både intresset för text och flugfiske på ett intressant sätt.
Passar ovan beskrivning in på dig? Välkommen att skicka en kort presentation om dig till: mathias.larsson@aller.se
Väl mött!

Läs →    0 kommentarer    -----    Flugfiske, skribent

Novelltävling - vinn 1000 jiggar!

nov 26 2014 14:54 | Mathias i Nyheter

Har du lust att byta spöt mot pennan och dela med dig av din fiskestory!? Roliga, urflippade, ledsamma, dokumentära, fiktiva, poetiska eller naturromantiska fiskeberättelser - allt funkar lika bra och på prisbordet ligger hela 1600 Skippy fish-jiggar och väntar på nya ägare.
Tillsammans med våra vänner på Skittfiske anordnar vi nu en tävling för alla er som gillar att berätta. Skriv om en häftig fiskeupplevelse eller varför inte om när allt gick galet snett och inget blev som du tänkt dig. Skriv rakt ur fantasin eller på rim - bara berättelsen är skriven av dig så väljer du fritt tema.

På prisbordet ligger 200 paket jiggar från Skippy Fish innehållandes otroliga 1600 jiggar i alla tänkbara färger, storlekar och dofter.

Så sätt fart och skriv så tangenterna glöder - läs om tävlingen och priserna HÄR!

Läs →    2 kommentarer    *****

Sportfiskeforum uppdaterat

nov 26 2014 11:08 | Mathias i Nyheter

Så nu har vi uppdaterat Sportfiskeforum och hoppas därmed slippa en del irriterande buggar. Stöter ni på något som ni finner märkligt eller som rent ut sagt inte fungerar så posta gärna ett inlägg under följande ämne:

http://www.sportfisk...rum-uppdaterat/

Läs →    0 kommentarer    -----

Fiskejournalen # 12 i butikshyllorna!

nov 25 2014 20:18 | Mathias i Nyheter

Fiskejournalen nummer 12 har landat i butikshyllorna. Du hittar som vanligt massor av äventyr, tips och fiskeglädje. Vad sägs till exempel om ett upplysande test av pannlampor och en guide till framgångsrikt abborrfiske? För att inte tala om Gunnar Westrins flugtips för fjällfiske!
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt och Sanna Fiskehistorier. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Du hittar bland annat en guide till grymt abborrfiske med flugspö i hand och en artikel om spinnfiske efter lax – från land. Prylguiden dyker ner i jultomtens säck och tipsar om både mjuka och hårda sportfiskepaket.
Senaste numret av Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.

Läs →    0 kommentarer    -----