Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto

Vad lagar du för delikat till middag idag?


  • Vänligen logga in för att kunna svara
294 svar till detta ämne

#41 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 13 augusti 2016 - 04:47

Igår: Våfflor, åkerbärssylt, o vaniljglass.:)


/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#42 rolfis

rolfis

    Hedersmedlem

  • Members
  • 2 345 inlägg

Postad 13 augusti 2016 - 08:51

Idag lördag...mjölkstuvade makaroner och stekt Jokkmokskorv och det sköljs ned med en burk Guinness.



#43 Anders jansson

Anders jansson

    Storfiskare

  • Members
  • 2 062 inlägg

Postad 16 augusti 2016 - 16:29

Idag blev det hamburger och Korv. Kanon väder att grilla i!!
I glaset blev det Pepsi som blivit lagrat i 2 dagar i kylskåpet.

Bifogad fil(er)

  • Bifogad fil  image.jpeg   135,21K   1 Antal nerladdningar
  • Bifogad fil  image.jpeg   135,63K   1 Antal nerladdningar


#44 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 16 augusti 2016 - 17:59

Idag blev det färsk ugnsstekt sik, potatis, tunnbröd, smör o mjölk.:)


/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#45 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 24 augusti 2016 - 18:04

Pitepalt med bacon, smör, krösamos o mjölk.:)


  • lausvik gillar detta

/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#46 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 25 augusti 2016 - 20:19

Ugnnstekt lax från Kalix älv, potatis, smör, tunnbröd o mjölk.:)


  • Anders jansson gillar detta

/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#47 Anders jansson

Anders jansson

    Storfiskare

  • Members
  • 2 062 inlägg

Postad 25 augusti 2016 - 21:26

Ugnstekt öring! Från omvikdalselva ( Norge ) altså norsk fjordlax!
Till en var det: gulrøtter løk och pæra!!??
Nu kan ni undra!!
  • bondersbyn gillar detta

#48 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 27 augusti 2016 - 17:26

gallery_35385_22_251699.jpg


  • Anders jansson gillar detta

#49 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 27 augusti 2016 - 17:28

Pitepalt med bacon, smör, krösamos o mjölk. :)

Bacon? Rökt sidfläsk så hade det varit helt perfekt. Paltnirvana.


  • bondersbyn gillar detta

#50 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 27 augusti 2016 - 17:29

Ugnstekt öring! Från omvikdalselva ( Norge ) altså norsk fjordlax!
Till en var det: gulrøtter løk och pæra!!??
Nu kan ni undra!!

Vi här i landet översätter norsk fjordlax till odlad fisk som gör skärbrädan orange men du menar väl riktig fisk som du fångat själv?



#51 Anders jansson

Anders jansson

    Storfiskare

  • Members
  • 2 062 inlägg

Postad 27 augusti 2016 - 18:13

Vi här i landet översätter norsk fjordlax till odlad fisk som gör skärbrädan orange men du menar väl riktig fisk som du fångat själv?


Det är riktigt. Fångad själv. Liggande i folie med morötter och päronbitar och röd lök!!
  • lausvik och bondersbyn gillar detta

#52 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 28 augusti 2016 - 05:47

Idag: Vildsvinsbog, potatisgratäng, sallad o mjölk/öl!:)

Snälla vänner man har som tar med sig ett 1/2 vildsvin hem till mig när dom är söder ut på vissit.:)


  • Anders jansson gillar detta

/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#53 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 29 augusti 2016 - 13:56

Kokat ca 14 l köttfärssås.default_thumbsup.gif Bra med lite färdig mat i frysen som man kan ha till lasange, köttfärssås, m. m.

Bifogad fil  WP_20160829_07_45_47_Pro.jpg   156,79K   1 Antal nerladdningar

default_smile.png

Idag blir det lasange till middag.default_smile.png

 


/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#54 rolfis

rolfis

    Hedersmedlem

  • Members
  • 2 345 inlägg

Postad 29 augusti 2016 - 15:04

Steker Highland Cattle i en järngryta och kokar lite pottis till och flottet som blir pannan är ju bara och hälla över köttbitarna när man skall äta....

 

 

Bifogad fil(er)



#55 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 31 augusti 2016 - 13:56

Korv stroganoff, ris, grönsaker o mjölk/öl.:)


/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#56 rolfis

rolfis

    Hedersmedlem

  • Members
  • 2 345 inlägg

Postad 22 september 2016 - 15:09

Idag blev det palt!

 

 

Bifogad fil(er)

  • Bifogad fil  palt.jpg   611,85K   0 Antal nerladdningar


#57 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 22 september 2016 - 16:15

Idag blev det palt!

Det är riktigt käk! I går blev det en gin&tonic och litet ostbågar och sedan var det hockey och efter det alldeles för sent för att fixa middag men i kväll ska jag se till att ordna något vettigt...

 

edit.  Det blir favorit i repris: Lokalt och ekologiskt producerade tjocka revbenspjäll och halverade potatisar på min Cobb (grill). Ska var litet nyttig och fixa en sallad  till. Och rödvin (ska ju vara bra för hjärtat).



#58 bondersbyn

bondersbyn

    Storfiskare

  • Members
  • 1 525 inlägg

Postad 23 september 2016 - 11:39

Totillas i båtfrom o tillbehör o öl.:)


/Stefan

Född i Borås, emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby och sedan via Luleå.

 

Det enda sättet att upptäcka gränserna för det möjliga är att gå en liten bit förbi dem in i det omöjliga. /Arthur C. Clarke


#59 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 23 september 2016 - 12:18

Fish´n chips.



#60 lausvik

lausvik

    Fiskargubbe

  • Members
  • 3 343 inlägg

Postad 24 september 2016 - 17:46

Högrevsburgare och kall öl.






0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar