Hoppa till innehåll

Visa nytt innehåll
Foto

Läs detta före du annonserar


 • Vänligen logga in för att kunna svara
1 svar till detta ämne

#1 Max

Max

  Administratör

 • Administrators
 • 1 986 inlägg

Postad 15 september 2004 - 16:46

Här kan du kostnadsfritt sälja fiskeutrustning och liknande. Din annons ligger uppe i en månad, därefter tas den bort. Du kan då givetvis lägga upp en ny eller en annan om det skulle vara aktuellt.

1: Kommersiella annonser är inte tillåtna, utan endast privata.

2: Anledningen till att du måste registrera dig för att kunna sätta ut en annons är för att minska möjligheten att okunniga användare missbrukar forumet anonymt. Registreringen är väldigt enkel och helt gratis.

3: Annonsforumen är till för fiskeprylar. Mobiler, cyklar, hästar eller annat säljer vi inte via Sportfiskeforum.

4: Det vore väldigt bra om du som lagt upp annonsen kunde göra en markering när varan är såld. Skapa ett nytt inlägg i annonsen där du skriver exempelvis "SÅLD", och ändra gärna rubriken för din annons. Exempel: "Säljes: Jerkbeten från CWC (SÅLD)" Detta för att förenkla för oss moderatorer som då vet att annonsen har fyllt sitt syfte och kan tas bort.

5: Säljestrådar med länkar till Tradera- eller Blocketannonser ska innehålla "Blocket" resp. "Tradera" i ämnesraden. Länkar till säljesannonser på andra forum accepteras inte och kommer att raderas.

6: Bumpa inte din säljestråd innan en hel vecka har gått från skapandet av tråden.
Sist men inte minst; lycka till med din annons!

/Administrationen
 • pittemoj gillar detta

#2 pittemoj

pittemoj

  Medlem

 • Members
 • 10 inlägg

Postad 27 november 2015 - 21:56

Har massor med fiskeredskap att sälja om det är någon som är intresserad det är 10st fiske rullar 5st spön och en topp från äldre Abu spö sen är det massa drag allt från anjon abu Records till nyare drag och en äldre kikare och massa flöten knivar tafsar m.m så om intresse finns av detta så ge ett bud på allt för vet inte vad det kan vara värda

Bifogad fil(er)


 • pittemoj gillar detta
0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar